Onze missie

Bij J&D Workwear en Textielbedrukking is onze missie om hoogwaardige bedrukking te leveren voor zowel workwear als normale kleding, tevens zij we actief bijdragen aan het milieu door het hergebruik en de recycling van oude kleding.

Onze focus ligt op het leveren van kwaliteit. We streven ernaar om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen door middel van nauwkeurige en duurzame bedrukkingstechnieken. Of het nu gaat om bedrijfskleding, promotiekleding of gepersonaliseerde items, we zetten ons in voor vakmanschap en uitmuntendheid in elk detail.

Daarnaast zijn we toegewijd aan het bevorderen van duurzaamheid en het verminderen van de impact op het milieu. We begrijpen dat de textielindustrie een aanzienlijke ecologische voetafdruk heeft, en daarom nemen we onze verantwoordelijkheid serieus. We stimuleren de circulaire economie door oude kleding in te zamelen en te recyclen, waardoor ze een nieuw leven krijgen en de behoefte aan nieuwe grondstoffen wordt verminderd. Door samen te werken met partners die zich inzetten voor ethische productie en milieuvriendelijke materialen, willen we een positieve verandering teweegbrengen in de mode-industrie.

Onze missie omvat ook het bieden van uitstekende klantenservice en het opbouwen van langdurige relaties met onze klanten. We luisteren naar hun behoeften en streven ernaar om op maat gemaakte oplossingen te bieden die voldoen aan hun specifieke vereisten. Onze expertise en toewijding stellen ons in staat om betrouwbare partners te zijn voor bedrijven, organisaties en individuen die op zoek zijn naar hoogwaardige bedrukking en een positieve impact op het milieu.

Bij J&D Workwear en Textielbedrukking geloven we dat kwaliteit, duurzaamheid en klanttevredenheid hand in hand kunnen gaan. Door onze passie voor bedrukking te combineren met ons streven naar een beter milieu, willen we een leider zijn in onze branche en anderen inspireren om verantwoordelijke keuzes te maken.